SOSYAL MEDYA

EK GELİR KAZANIN

Ek Gelir Kazanın

Otoyakalama.com olarak 2010 yılında açılan firmamızdan kolayca plaka sorgulama yaparak aranan,kayıp ya da çalıntı araç ihbarı ile ek gelir kazanma yolunu açmıştır. Aranan,kayıp ya da çalıntı araç ihbarı ederken kullanıcıların sıkça karşılaştığı durum vardır. O da bu araçlar için güvenebileceği bir web sitesinden olmamasıdır.

Bu araçları ihbarı etmek için sosyal medya veya Google üzerinden detaylı araştırmalar yapılır. Bu araştırma sonucunda sadece haberlere ve ilgili başlıklara ulaşılır. Biz hacizli aranan, kayıp, çalıntı araç ihbarı firması olarak bunu sizin için kolaylaştırıyoruz. Web sitemiz üzerinden veri tabanımız sayesinde güvenle plaka sorgulama yaparak sizlerin de ek gelir elde etmesini sağlıyoruz.

En iyi yanı da servisimiz Türkiye’nin her yerinden 81 il ve 922 ilçeyi kapsayacak şekilde sadece cep telefonlarınızı ya da bilgisayarlarınızı kullanarak araç ihbarı yapabilmenizdir.

Araç ihbar ederken ek gelir kazanın

Aranan araç ihbarı sosyal medyada ve güvenilir olmayan yollar ile maksimum 6000 TL kadar ödül verilebilmektir, bazı durumlarda araç bağlandıktan sonra ödeme alamama durumları olmaktadır. Ama biz hizmet kalitesi olarak uygun olan her araç ihbarı sorgusunda bulduğunuz araçlar için aynı gün olmak koşulu ile 500 TL ile 10000 TL arasında değişen yüksek miktarda ödül veriyoruz.

İddia ediyoruz, hacizli, kayıp, çalıntı araç ihbarı sayesinde hizmetimizin güvenliği ve kolaylığı ile yüksek miktarda ek gelir kazanabilirsiniz.

Güvenli ve yasal yolla ihbar edilen ve sistemimizde bulunan her hacizli, kayıp, çalıntı araç için bu ödememiz hizmetimizin bir sonucudur.

Türkiye’nin her yerinden 102 personelimiz ile 7/24 aktif olarak çalışan müşteri kalitesine özen gösteren bir yapımız vardır. Otoyakalama.com web sitemiz üzerinden plaka sorgulama ekranında herhangi bir eşleşme olduğunu kolayca WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Aranan, kayıp, çalıntı araç nasıl bulunur?

Bu araçları bulmak sizin bakış açınıza bağlıdır. Şüphelendiğiniz kayıp, çalıntı veya terk edilmiş araçları tespit ederek araçların plakalarını sorgulama yapabilirsiniz.

Eşleşme olması halinde e-posta, WhatsApp veya telefon yolu ile kolayca iletişime geçebilirsiniz.

Araç ihbarı plaka sorgulama nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki kılavuzumuz size rehber olacaktır.

Ek Gelir Kazanın

Araç ihbarı plaka sorgulama nasıl yapılır?

Web sitemiz, uzman ekibimiz sayesinde sadece plaka sorgulayarak aracın aranan araç olup olmadığı durumuna ulaşılabilir. Aranan araç ihbarı plaka sorgulama için ‘plaka giriniz’ kısmına tek sorgu ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Plaka sorgulama ekranımız çoklu sorgu yapısı ile birlikte birden fazla plakayı sorgulayarak araç ihbarınızı kolaylaştırmaktadır. Çoklu arama için her plakanın arasına boşluklar yaparak birden fazla çoklu sorgu yapabilirsiniz. Bunun için mutlaka arama ekranından ihtiyacınıza yönelik tek sorgu veya çoklu sorgu butonuna tıklayarak arama yapabilirsiniz.

Çoklu sorgu kısmımızda en kolay yol olan Excel mantığını kullanırız. Excel kullanmayı bilmiyorsanız, kısaca sizlere özetleyelim: ilk önce Excel uzantılı dosyanızı açın ve her satırın altına sorgulamak istediğiniz araç plakaları ile doldurun. Daha sonra web sitemiz üzerinden çoklu sorgu seçeneğine butonuna basıp, dosya seç kısmına tıklayıp, ilgili dosyayı yükleyin. Evet, araç ihbarı plaka sorgulama işte bu kadar basit.

Bu Yazıyı Paylaş:

0 Yorum

Yorum Yapın