SOSYAL MEDYA

ANDROID UYGULAMAMIZ YAYINDA

Hacizli Araç İhbarı Nasıl Yapılır?

Otoyakalama android mobil uygulaması artık sizlerle. Bu uygulama sayesinde aranan araçları çok daha kolay bir şekilde tespit edebilecek ve 500 TL’den 10000 TL’ye varan ödülleri kazanarak evinize ek gelir sağlayabileceksiniz.

Uygulama Özellikleri

Uygulamamız sayesinde 3 farklı türde aranan araç sorgulaması yapabileceksiniz. Bunlar kamera ile sorgulama, yazı ile sorgulama ve ses ile sorgulama.

Kamera ile sorgulama; sabit halde duran araçların plakalarını aktif tara (sürekli tarama çalışır) ya da tara (tek seferlik tarama) butonlarını kullanarak telefon kamerası ile yapay zeka sayesinde plakaları otomatik tanımlamasını sağlayan bir özelliktir. Sorgulamak istediğiniz aracın önüne gelerek plakasına kameranızı doğrultun ve tara butonuna basıp plakayı tarayıp sorgulamasını bekleyin. Aktif tarayı açarak otopark gibi çok araç bulunan yerlerde araçların önüne gidip plakalarını tarayabilir, para ödüllerini kazanabilirsiniz.

Not: Kamera ile sorgulama sistemi henüz hareket halindeki araçları tespit edememektedir.

Not: Kamera ile sorgulama sistemini kullanabilmek için, telefonunuzdan otoyakalama uygulamasının kamera kullanımına izin vermeniz gerekmektedir. Unutmayın, alınan hiçbir görüntü kaydedilmemektedir ve KVKK yasalarına uygun olarak sorgulama yapılmaktadır.

Yazı ile sorgulama; sorgulamak istediğiniz aracın plakasını ilgili yere girip sorgulayabilirsiniz.

Ses ile sorgulama; mikrofon kullanımına izin verdikten sonra aracın plakasını harfleri şehir ya da ülke isimleri olacak şekilde kodlayıp söyleyerek sorgulayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde trafik halindeyken yazmak işlemine gerek kalmadan ses ile araç sorgulaması yapabilirsiniz.

Aracı Buldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

Sorguladığınız araç, sistemlerimizde aranan, çalıntı ya da kayıp araç olarak kayıtlı ise, size müşteri hizmetlerimize ait whatsapp iletişim butonu çıkacaktır. Bu butona basarak doğrudan müşteri hizmetlerimize bağlanabilir ya da 0850 805 0111 numarasından bizlere ulaşabilirsiniz.

iPhone(IOS) Kullanıcıları

Otoyakalama mobil uygulaması henüz iphone kullanıcılarını desteklememektedir. Fakat iphone kullanıcıları da otoyakalama.com adresine girerek kamerasız uygulamayı telefonuna ekleyip sorgulama yapabilmektedir. Kamera ile sorgulama özelliği şu an için sadece android kullanıcılarını desteklemektedir.

Bu İşlemler Yasal mı?

otoyakalama.com olarak yapılan tüm işlemler yasaldır. Bulduğunuz araçlar kolluk kuvvetleri çağırılarak bağlama işlemi yapılır. Ayrıca, firmamız KVKK kapsamında ISO 27001 standartlarında hizmet vermekte olup, kişisel veri güvenliği yönünden uluslararası standartlardadır.

Uygulamayı Nereden İndirebilirim?

otoyakalama android uygulaması indir

Bu Yazıyı Paylaş:

0 Yorum

Yorum Yapın